Rihanna

Efter en dag i Malmö laddas det nu på hotellet för Rihanna! As fräscht rum skulle kunna bo här;)


Helt själv....

Var inte igår jag var helt själv hemma, å kul är det inte.....Ronja är lämnad hos mormor och morfar för jag å Dennis beger oss tidigt imorgon mot Malmö, Dennis passade på att smitta till pettan så nu sitter ja här....packat å så även skrivit å skickat apu uppgiften, saknar min prutt;) inget bra på tvn Heller men de kanske kommer?!


Working

Ja nu hAr man jobbar lite,känns gött för de har inte blivit Så mkt när pluggandet tar så mkt tid men gött att tjäna lite pengar! Imorgon drar jag å Dennis till Malmö för att kolla på Rihanna på kvällen! Åker tidigt imorgon så man får en hel dag där, så snart ska skruttis lämnas hos mormor å morfar känns konstigt att hon inte ska vara här ikväll! Men överlever gör vi nog;)


Tillbaka;)

Hej! Undrar om de finns några läsare kvar inte bloggar på hundra år typ,,:) men nu när min syster visa att de funka as smidigt i mobilen så är jag här igen!!!!

Får börjar med att hälsa underbara Ebba välkommen till världen! Den 10/10 titta prinsessan ut å stoltare moster får ni leta efter;)

Har hänt rätt mkt i mitt liv sen sist! Har blivit moster, blivit husägare å flyttat in:) pluggar till undersköterska å de känns kanon bra!!!

Inget mer att tillägga nu men ni kommer höra mer av mig nu de lovar jag:)( bilden föreställer Ebba som är ett dygn då)


RSS 2.0