Måndag igen...

Är ju otroligt hur fort tiden går, måndag å så en blinkning på det så är det fredag kväll...å så hållet det på! Men det är la tur det så Att man inte hinner bli uttråkad:) dagen hat spenderats i Borås, varit med Millan å broder som köpt möbler till sin första flytt!! Var på mio, otroligt ställe, älskar deras saker! Var man lite rikare så hade jag handlat allt där! Dem fick iaf tag i en super snygg soffa å köks möbler! Hitta me en kanon snygg soffa, men får bli någon gång i framtiden då även tv-rummet görs om!!

Bli lite inköp, kläder till Ronja å lite sådant där! Köpte även en skit snygg vårjacka till D hoppas han gillar den bara! Skulle ha köpt sommarkläder till mig för den 8/3 drar vi ju till egypten! Hitta mkt fint men kom hem
Med 0 inköp......

Varit hemma ett tag å studerat lite, samtidigt som jag roar en 3 åring! Men otroligt nog har det funkat riktigt bra! Imorgon ska vi på föreläsning om stroke i Borås, bra eller dålig?! Återstår att se!!!

Sitter just nu i soffan å känns som att ögonen går i kors, men ska snart ändra på det för här ska det iväg å träna Step up styrka! Tjoohoo:/ inte jätte taggad när man är så här trött men tur att vi är många så man kommer iväg!!!

Peace out!

Mina skatter<3


Kan bli dyrt

Japp hitta en fantastik hemsida med otroligt fin inredning, inte så dyrt heller! Www.alvashus.se
Men slut summan kan bli stor;) haha kanske får beställa lite i omgångar istället;) hehe här ska de bli romantiskt å fint;)

Kollar nu på big brother, alla är inte inne än men vilket gäng de verkar bli, kan bli en super rolig säsong;)

Imorgon börjar livet igen, bara till att packa sig upp till bussen å ta sig till skola ...


Happy Happy Happy

Positivt överraskad idag när jag tog på mig bikinin å kolla mig i speglen....börjar ju se riktigt fit ut, å första gången som jag ser att de hårda slitet dom här två månaderna har gett resultat! En kick som behövdes för att motivera fortsättning!!! Tjohoo!

Vi har spenderat förmiddagen på badhuset å nu besöker vi donken....sen blir de hemfärd å njuta av de Goa
Vädret, å kolla in
Mina nya saker ifrån Nelly! Ikväll ska vi till Amanda å johan och umgås...mys;)

The one and only!


Dagarna går alldeles för fort

Härlig dag, underbart väder! Fick ju dock skotta infarten igen...tagit bort granriset på räcket utanför, var lite på tiden:) annars så har de bara varit en Mysdag hittills, D har varit hemma med oss (börjar 16.00) så vi har umgåtts å gjort lite måsten som att städa å röja lite!!!

D å Ronja har varit å åkt pulka med en stund, de får så otroligt Goa kinder dom små när de är ute;)

Vill gör om, vill ha nya lampor å nya ramar å små detaljer...blir till att öka ut å spana;)


Alla <3 dag....

Glad alla hjärtans dag!
Inte för att vi är de som firar detta otroligt mycket, men lite mysigt ska här göras med god mat och kladdkaka i hjärtform (kommer bild på den när jag och Ronja gjort klart den) detta tänkte vi överaska våran älskade man/pappa med:)
Man behöver ju lixom inte gå en massa dyrt utan bara göra det lite mysigt, köpte till och med tulpaner istället för roset för nu vill jag få vårkänslor med;)

Även köpt en lite sak till Prinssesan med så klart!!!!! Hoppas alla får en mysig dag å får känna sig lite uppskattade!!!


Såna här Saker gör att man ler lite extra;)

Ahh! Blev precis positivt överraskad, min syster svängde förbi snabbt(för dom skulle till mamma å pappa) å lämnade en födelsedags present! Å
Hon snappade upp den när vi var på Erikshjälpen! Otroligt snygga flaskor som ska pryda våran inglasade altan till våren! Men just nu får jag placera ut dom i huset för vågar inte chansa för dom kanske kan frysa sönder! Blev jätte glad iaf för dom är skit snygga;) å kul att hon la de på minnet;)

Nu ska jag kolla om jag får upp mina två fiskar ur badkaret å den ena ska läggas i sängen!


Life is a bitch

Varför ska vissa människor för det så svårt?! Försöker se framåt försöker inte tänka, men regelbundet minns man! Vad ska man göra för att få le å bara va?! Tur att jag har min lilla skatt som bara är och tillsammans är vi oslagbara! Utan familj å underbar vänner hade det varit ännu svårare!

Så fått ur lite känslor hoppas nu på att inte behöva tänka mer på detta, för ikväll ska det firas för jag fyller år imorgon!!!! Hurra gör mig;)


RSS 2.0