herregud...

pakade upp våra fotoalbum idag å insåg att det var otroligt längesen jag framkallde bilder..så nu är jag i full fart med det hela...å speciellt bilder på skruttis.....hittade många bilder på mig å vänner å man kan ju säga att vi förändras genom åren;) lite bilder kommer här nere sen,,,,,
 
skolan börjar med mjukstart denna veckan å jobbar inte direkt mkt så de blir en liten återhämntnings vecka..för nästa vecka och resten fram til jul blir fullt upp!....men vad gör det när man snart ska på semester;)
 
 
 
 
så här kunde man se ut;)
 

Snart drar vi....

Till Turkiet drar vi! Ja, Amanda, Millan, Mickan, Elin Julia! Ska bli så otroligt roligt! Den 30/9 drar vi å de känns som de kommer gå hur fort som helst dit, för nu är de skola å jobb på schemat så tiden springer iväg! Willie brudar vad jag längtar;)

Idag såg jag att skruttis örhängen såg lite smutsiga ut å lite infekterat i det ena, så var då tvungen att plocka ur dom för att kunna rengöra ordentligt! Hon var så ledsen men som tur var fixade morfar det för han kan han;) så nu sitter dom i igen å får se till att tvätta morgon å kväll ett tag igen! Blandning av sand å massa bad i sjön ger nog lätt infektion;)

Nu är de Dallas på schemat, har lite måndags mys när man ändå ligger helt själv i soffan!


Work day

Ja idag jobbas det till fyra..känns alltid jobbigt att gå till jobbet när man Använder sig av barnvakt, som idag jobbat både jag å Dennis...vet att hon har de kanon hos mamma å Pappa men ändå får man en liten klump i hjärtat. Å ännu mer nu när hon är sjuk!! Så då blir man så glad när man får en bild på tjejen. Tack mamma!' bilden kommer längst ner i inlägget sen! Så var det ju då de här, ska man fortsätta blogga eller inte?! Funderar starkt på att lägga ner bloggen! Men om någon skulle vilja fortsätta vad som skrivs lämna gärna En kommentar! Tjingeling!


Blodet rinner....

Ja idag har man skötts sin roll i samhället och givit blod! Bar inte så farligt som jag trodde, blev dock väldigt yr efteråt! Valde två fina muggar för poängen man fick, dags igen i november! Sen har jag haft en mysig dag med min mamma å Ronja! Sitter nu hos mor Å kollar när hon och Ronja gör hennes album med kort i från deras semester! Klippa å klistra är kul;) Köpte lite kläder till Ronja idag för det har kommit ut otroligt fina höstnyheter, lika bra att paSsa på;) På bilderna är kläderna ifrån kaphal köpte en tröja och trosor på Lindex med....snart ska här jobbas...inte alls laddad idag, väldigt trött! Men ska la gå....


RSS 2.0