Partyprinssesan checkar ut!

Vet inte hur jag al börja men känner att jag måste få detta ur mig å att skriva här känns som en bra alternativ!


I lördags var vi på musicquiz i bygdegården å det var riktigt lättsamt! En skit rolig tävling med trevligt sällskap! Drack några öl men inga mängder så...sen drog vi ett gäng med boys å girls till hotellet i Kinna för en rolig kväll med fest å dans!

Men ack så fel vi hade! Kvällen började bra med dans å lite drinkköp i baren! Sen vet jag inget mer....sista jag minns är att vi skulle köpa mat på pg's jag å Dennis! Sen är allt svart å det jag har fått höra av alla gör att ångesten är super stor! Kunde slutat så jävla illa! Var på väg ifrån hotellet å då såg Dennis mig som tur var och tog med mig för att köpa käk! Han hade tänkt "jävla vad full hon är"! På matstället går jag ut för att ta luft å när Dennis kommer ut ser han mig inte, han ringer å han hör knappt vad jag säger! Säger att jag ligger bakom en skottkärra som i Själva verket var en släpkärra! Han hitta ni som tur var å fick in mig i bilen! Där
Av min panik började komma. Fik så otroligt svårt att andas, å det är de jag minns nu med att jag inte kunde andas!

HyperventilerAde starkt å misstankarna för att jag blivit drogad ökade! Väl hemma ringde dom ambulans å Torestorps brandkår kom först! Hyperventilera i nästan två timmar å fick otroligt ont i mina fingrar! Hade vägrat släppa min lillebror så han fick vara ett stort stöd! Efter ett besök i ambulansen å lite tester gjorde beslutade som att jag sov bäst hemma för jag andades bättre och om jag fått i mig något var de lixom på väg ut!

Inget å då menar jag inget för utom att jag Inte kunde andas riktigt minns jag! Vännerna som var delaktiga + min älskling har berättat vad som hände! Å det är fruktansvärt att inte kunna relatera till det! När han sa på morgonen att brandkår å ambulans var här skratta jag åt han, kul lixom! Så sen ambulans filten på golvet å ångesten ligger starkt i bröstkorgen! Å de gör den ännu!

Varför vill man se någon annan hög? Vi har våra misstankar om vilka de kan ha varit! Men alltså tror dom ingen skulle märka om jag försvann med som när vi var ett så stort gäng?!

En vän har berättat hur jag var överallt och ingen stanns på hotellet! Hade även sagt vart är vi?
Fy fan! Får så oroligt ont i bröstet när jag tänker på det, men ska la bli bättre när man bearbetar de har jag hört!!!

Å alla med fördomar jag var inte så full!!! Var något mer.....

Så nu checkar partyprinssesan ut för ett bra tag framöver! Aldrig blivit så rädd, å min dotter vill jag finnas för i många år till!!!!!!

Ett super tack till alla som hjälpte mig å fanns där för Dennis på natten! Och super tack för alla som var hos oss i söndags å bara var! Ni är super bäst!!!!


??????

Hur tänker vissa människor?!?!? Fattar verkligen inte


Helg

Å jag vet knappt om jag vågar säga det, men jag är ledig hela helgen!!!! Har inte varit de sen vi kom hem ifrån Turkiet! Men nu är jag ledig både lördag å söndag!!! Underbart!!!

Ikväll blir de tacos mys och allmänt mys bara:) imorgon bär det av till Borås djurpark för mig å Ronja, vi ska åka med mina underbara jobbarkompisar å deras barn! Elfsborgs dagen får man inte missa;)
Sen på kvällen är de musicquiz i bygdegården å vi har ett tjejlag! Får la se hur de går;) kanske hotellet därefter vem vet hur den kvällen kommer sluta;)

Ångest kryper sig närmre i och närmre, har en mega stor skrivning om två veckor å inte börjat plugga än så saga att sätta fart nu! Jag är ju den som inte nöjer mig med annat än de högsta betyget, dumt att sätta den pressen på sig själv jag vet men nu gör jag de ändå;)


Hallowen mys:)

För fyra år sen tillbaka gjorde jag å Millan våran första pumpa! Luktar illa Å är kladdigt men än håller vi på med våra pumpor! Veckan innan hallowen skärs dom ut och lyser sen så fint utanför våra dörrar!

Å i År är inget undantag! Idag har vi gjort våra fina pumpor! Är inte så estetiskt eller konstnärlig av mig men tyckte den blev fin ändå;) ser het galen ut men de är en ganska rättvis bild av oss;) haha!!!

Annars idag har se varit simskolan på schemat å våran fisk tycker verkligen att det är veckans höjdpunkt;)

Ha de så bra mina kära vänner;)


Krossade gjorde vi inte utan blev själva mossade

Ja det kan man lugnt säga att vi blev! Matchen blev visserligen bara 2-1 till Norrköping, men ändå seriöst så dåligt kan man inte spela! Inte första gången som spelar bort försprånget till guldet detta året! Ååååååå nu ligger vi trea så bara hålla tummarna för att som andra lagen losAr å
Att vi kan vinna våra sista matcher så guld drömmen är liten men finns kvar;)

Tänkte bara meddela att vi har världens bästa vänner!!! Tack till er alla som alltid finns där och som alltid ställer upp!!

Sen dagen till ära fyller min "lilla" lillebror år idag! 20 år! Helt otroligt, så gammal jag måste vara nu då;)
Eller Mickan?!;) haha

Dagen har spenderats i skolan och jag har äntligen börjat komma igång
Med mitt fördjupningsarbete, som jag kommer inrikta på hypersomni som min underbar vän fått som diagnos! Allt dör att vi ska kunna allt om den;)
Kom fram till dig att det är fyra veckor kvar i skolan och två veckors praktik! Hur underbart är inte det?! Om en väldigt snar framtid är man undersköterska;)

Nu ska jag svida om å käka lite sen väntar de jobb!

Grattis igen kära å älskade bror!


Krossa!!!!

Sitter i bussen å är påväg till Norrköping! Dags för di gule att krossa dom!!!!! Ölen flödar i bussen å puben väntar på oss innan matchen!!! Fullt ös medvetslös?;)

Vakna rätt Bakis idag efter min brors 20 års fest igår!! Så jävla roligt var de;) älskar dig crille:)

Vi är gul svarta Elfsborg å med 20 bussar intar vi snart Norrköping;)


Nytt å fräscht!

Hej! Nu har bloggen fått ett nytt utseende tack vare mina älskade
Vänner Mickan å apan;)

Så med det börjar en ny tid men mkt bloggande! Så alla som vill läsa är välkomna;)


RSS 2.0