Övergiven tjej!

Ne så farligt är det! Min kära man har idag åkt till London där han stannar tills på söndag kväll! Körde han klockan halv fem imorse, hem å myste en stund i soffan med skrutt ! Efter det vände vi upp och ner på huset men nu är det städat och fint;) men frågan är hur länge de håller sig när det står förfest på schemat på lördag;) ska fira mig med alla mina kära vänner! Utgång i Borås står på schemat ska bli riktigt Nice!!!

Jag har med hjälp av min underbara vän fått målat badrummet och gjort det så fint:) gråa väggar å vit inredning me like;) nu väntar vi bara på de nya golvet...

Har även förnyat en sak som jag inte kan skriva än för det är en överraskning för mannen;)

Är fortfarande trött som jag skrev om i förra inlägget men känner att nu kan jag ändå lyckas fått lite saker gjort....

På måndag fyller jag 25 år wiiiiie;) älskar fylla år! Var på Ica idag å fick hämta ut en tårta gratis för att jag fyller år;) ett tecken på att man börjar bli gammal?! Haha lite....

Är så tyst här, saknar redan min man massor:( tur man jobbar imorgon kväll å fest på lördag å mys med skrutt på söndag å sen kommer han;)

Bilder på badrummet bjuder jag på å även på wallstickersna som jag fått hem;)


Trött

Är så otroligt trött på alla sätt i vis! Har verkligen ingen ork för något!
Vad beror de på? Inte motiverad för något fast de finns så mkt jag vill få gjort....vem vet de kanske vänder snart!


Fashion

Vet att jag skrivet det förr men skriver de igen, fy fasen vad tiden går fort!
Nu när jag endast jobbar å inte pluggar fattar jag inte hur jag fick tiden till att räcka till innan..men nu hinner jag laga mat efter jobbet, hinner tvätta å städa mer regelbundet å framförallt umgås med alla underbara;) å Sen börja mosters ängel på dagis idag, hur gick det till? När blev hon så stor?, tror hon kommer klara det galant;)

Idag är de 21 dagar kvar tills jag fyller 25 år! Wiiie;)

Fick lite av min beställning ifrån hm idag, men inte inrednings grejerna dock...,vill börja göra vårmysigt så vill ha mina saker! Måste också hitta fina gardiner till köket! Har fortfarande julgardinerna kvar för har inte hitta det rätta än...imorgon efter jobbet kanske jag orkar titta in en sväng på trendhuset å se vad dom har för fint (återförsäljare av svanefors tyger)

Har så tråkiga tapeter i vardagsrummet men inget som vi vill lägga pengar på nu, så beställde igår en wallstickers tror den kommer liva upp en del, hoppas de blir bra! Beställde även en till köket! ( bilder kommer sen)

Nog för idag!


Nu så

Idag är årets första löprunda gjord, blev en del spring men mest PowerTalk tror jag! Gäller att få upp flåset igen. Mår så mkt bättre när jag tränar, å slipper framför allt smärtorna i ryggen som kan komma annars!
Å röra på döfläsket är det inget som jag dör av;)
Ska även försöka dra igång på Friskis på tisdag!

Nu tränings kläder är på ingång, är så kul att ändå känna sig lite snygg å fräsch när man tränar;)


En nu ska jag återgå till Sims sinnelag har på ipaden, helt beroende;) haha


RSS 2.0