diamonds are a girls best friend.

 
Den här underbart snygga bh:n ska bli min! har idag beställt den till mig, som en liten exmanens present nu när jag snart är färdig i skolan! handlar om att unna sig ibland;) kan verkligen tänka mig hur snygg den här under en skjorta eler blus! gäller det bara att den sitter bra på med så håller tummarna nu till max;)
gå in på www.crystlabra.se och skaffa dig en med;)

50 nyanser

Av honom och av mörker är två riktigt bra böcker som jag läst nu. Dom är skrivna av E L James och är stor säljare världen över!

50 nyanser av honom är den första delen och i den får vi träffa Mr Grey en mångmiljonär som har ett ovanlig intresse och ovanligt sätt att se på tjejer!
Om som många redan vet är böckerna mycket snuskigare, Det är detaljerat beskrivet! Jag har personlig svårt för att läsa och pratat om snusk men i dom här böckerna är det inte jobbigt! Man är så inne i själva historia och otroligt nyfiken på vad som döljer sig i Greys huvud så man bara läser på! Snusket stör mig inte direkt mkt, visst kunde jag komma på mig själv med att rodna ibland men de är nog många som gör;)
MR Grey träffar då Anastsia Steel när hon är på hans kontor och ska intervjua honom till skoltidningen! Han dyker sen upp på olika ställe där Ana befinner dig sig och intresset för honom blir större och större! Ska då tillägga att Grey beskrivs som den snyggaste killen på jorden och med otroligt mkt pengar! Svårt att inte väcka intresse hos tjejer kanske;)

Den andra delen, femtio nyanser av mörker ska jag inte avslöja någon handling om men den är minst lila bra om inte bättre än första delen!

Detta är böcker som jag knappt kunde lägga ifrån mig utan man bara sträck läser.....väntar spänt på tredje å sista delen, femtio nyanser av frihet! Har bokat den så när den släpps i Sverige kommer den hem till
Mig!;) film ska dom också bli och jag undrar vem som kommer spela Mr Grey?


Happy so happy

Ja livet leker nu å jag bara känner att jag strålar! Vilket jag inte gör så sätt men allt känns så bra nu;)

Praktiken är helt underbar! Är på Sätila vårdcentral å personalen är helt underbar där, även patienterna!!!

Trivs så bra där så vill att nästa vecka ska gå riktigt sakta så de inte tar slut;)

Även fast jag kör dubbelt nu med praktik, jobb, fördjupnings arbete som ska skrivas, familj å hus så är jag glad! Självklart lite trött men känner att de lätt är värt det! Å jag vet nu att jobba med att ta prover är min grej;)

Så nu vet ni de alla;)


En ny vecka å nya tag!

Då var det måndag igen, skulle påbörjat min praktik idag men huvudvärken är otrolig så det får bli vila idag å praktik start imorgon!
Ska vara på Sätila vårdcentral och ser stark framemot detta! Sticka lite folk och sånt, är ju det jag vill jobba med;)

Helgen har bara sprungit iväg, kan det vara för att man har jobbar hela tro?! Ja de är nog därför;)

Igår firade jag å Ronja pappan i huset innan jag åkte till jobbet...Ronja hade köpt en fin tröja å nya sockar till han..hon är duktig hon;)
Å Dennis du är den bästa pappan! Ger Ronja all din tid å uppmärksamhet fast du inte orkar jämt! Du är bäst;)


SM-GULD 2012

för vi har vunnit vi har vunnit SM-guld!!!!
 
 
för pokalen ska hem till arenan igen vi är elfsborg i gultåsvart..
 
anders svensson är vår mittfällts general han leder oss mot lennart johanssons pokal!
 
SVENSKA MÄSTARE 2012!
 
ja igår var en dag som inte går att beskriva i ord.
stämningen i stan, öset på arenan!
stod i 90 minuter med gåshud och pulsen ökade mer och mer
ju närmare 90 minuter vi kom!.
1-1 i borås, 2-0 till AIk och saken var klar, guldet är återigen på hemmaplan!
med fem minuter kvar lämna vi läktaren och stod vid planen, när slutsignalen kom rusa vi in på plan!
adrenalinet på max och glädje över allt!

helt otroligt vilken känsla så underbart!!!!!!!
 
efter att ha tackat alla spelarna och prisutdelningen bar det av till grand hotel....där gulfesten varande hela natten!
spelarna firade med fansen och det är så underbart att se hur dom kan blanda sig med oss.
och hur viktigt det är att spelarna visar uppskattning för fansen!
 
jag körde igår men spelar ingen roll för hade en helt otrolig kväll med bara massa glädje överallt!
denna dag ska vi njuta länge av och alltid minnas;)
 
 

Fuck the dreams

Drömmarna kommer å går, de jobbig med dom är att för mig är de verkligen Bara drömmar typ! Kan lixom inte relatera det som hände till något riktigt eftersom minnet inte finns där....jätte jobbigt, varit dröm fri i några dagar men i natt var dom där igen å intensiva med! Vaknar när alarmet ringer med en stor klump i bröstet, vet att de är jag själv som framkallar ångesten men vet inte hur man ska kontroller det? Allt gick ju bra å jag är ju här, men ändå känslan av att inte veta något eller vad som kunde ha hänt är fruktansvärd! Jag kanske är barnslig men så känns de för mig iaf!

Men som tur är när man vaknar ligger dom två bästa i mitt liv jämte och sover så gott, gör allt lite lättare och de älskar jag dom för!

Till lite roligare saker nu då! Imorgon är det dagen D, dagen så pokalen ska hem till arenan igen! Dagen då Elfsborg blir svenska mästare igen! Å jag hoppas av hela min själ att det blir så! Kom igen nu gult å svart! Tror att det mesta av söndagen kommer tillbringas i Borås med uppladdning osv! Dock blir de cola på puben för mig! Inge sugen på att ta en droppe mer, kommer säkert ändra sig för där inne finns ju ändå prinsessan som väntar på att få träda fram, men det är ett långt tag kvar tills hon får de! Så hör å häpna, på Guldmatchen är jag chaufför! Hoppas på att ångesten inte är så Stark imorgon för kan bli jobbigt med allt folk då, tur att jag har lillebror med mig;)

Ha en super lördag de ska jag ha efter jobbet för ska en sväng till överlida och sniffa bebis, det kan ju bara göra mitt liv bättre;)


RSS 2.0